Тук можете да се запознаете с цените на най-популярните пакетни услуги за сватбена фотография. Разгледайте моите предложения и не забравяйте да свържете с мен! В отговор ще получите актуалната ми ценова оферта, в която на няколко страници са описани всички технически и финансови параметри на предлаганите от мен фотографски услуги, както и специалните ми предложения за сватбени фотокниги, USB флашки и други оригинални идеи за подарък за вас и вашите близки.

Сватбена фотография

Пакет "Едно"

• Заснемане от един сватбен фотограф в рамките на 10 часов ангажимент.
• Без ограничение на заснетите кадри.
• Професионална обработка на всички кадри.
• 50+ кадъра до 5 дни след сватбата.
• Онлайн галерия с персонален код за достъп.

1700 лв.

Пакет "Едно и половина"

• Заснемане от един сватбен фотограф в рамките на 10 часа.
• Втори сватбен фотограф в рамките на 5 часа.
• Професионална обработка на всички кадри.
• 50+ кадъра до 5 дни след сватбата.
• Онлайн галерия с персонален код за достъп.

2250 лв.

Пакет "Две"

• Заснемане от един сватбен фотограф в рамките на 10 часа.
• Втори сватбен фотограф в рамките на 10 часа.
• Професионална обработка на всички кадри.
• 50+ кадъра до 5 дни след сватбата.
• Онлайн галерия с персонален код за достъп.

3200 лв.

Често задавани въпроси

Какви са допълнителните разходи за сватба извън София?

За ангажименти извън град София – Пътувам със собствен транспорт, като се заплащат пътните разходи в размер на 0.45лв/км. За по-далечните дестинации трябва да бъде предвидена и нощувка. В 90% от случаите пътувам ден преди сватбата за да си спестя бързането и нервите от непредвидени пътни неволи. Така опцията да закъснея за сватбата на практика не съществува, освен това, ще съм отпочинал и в оптимална кондиция за снимките. Отново в 90% от случаите предпочитам да потегля обратно към София след края на сватбата.

Може ли да останете след уговореното време?

Престой над уговореното време се заплаща допълнително по 200лв. на час.

Кога и как, ще получим готовите сватбени снимки?

Вашите снимки, ще са готови не по-късно от 8 седмици след сватбата. Когато съм готов, ще ви изпратя линк към вашата защитена онлайн галерия със всички снимки от празника. От там, ще можете да свалите снимките да ги разглеждате и споделяте, колкото и с когото пожелаете.

Свободни ли сте за нашата дата, как да ви ангажираме?

За да разберете дали съм свободен за датата се свържете се с мен по телефона или ми изпратете запитване, не забравяйте да ми споделите обща информация за часовете и мястото на сватбата. Ако съм свободен и проявявате интерес за среща, пазя датата за вас до деня на уговорена среща, както и ден след това, ако имате нужда от време за размисъл. Окончателното запазване на датата става с внасянето на 300лв. капаро.

Планираме гражданска церемония в отделен ден?

Цената ми за заснемане на граждански или църковен ритуал в ден различен от сватбения е 300лв.

Планираме малка сватба имаме ли нужда от втори фотограф?

Когато говорим за големи сватби с повече от 200 гости и наситена програма (певци, певици, танцови програми и други), вторият фотограф е задължителен, защото двама души не могат да са навсякъде, един още по-малко!
Но необходимостта от втори сватбен фотограф не е пряко свързана с броят на гостите. Вторият фотограф дава опцията за паралелно заснемане на приготовленията на булката и младоженеца. Докато основният фотограф е концентриран върху чисто репортажното отразяване на ритуалите, вторият фотограф може да експериментира с нестандартна гледна точка с различни обективи, да премести фокуса към гостите и да потърси интересните моменти, който се случват извън основните събития. Заснемането от двама фотографи дава поне два пъти повече гледни точки за нестравнимо по-добро отразяване на празника. Като обобщение, мога да кажа, че вторият фотограф е по скоро въпрос на бюджет! В повечето случаи пакета "Едно и половина" е напълно достатъчен. Получавате двойно покритие на подготовката, фотосесията, гражданската церемония и църквата а в ресторанта продължава само основния фотограф.