Фото, видео, дрон за бизнеса!


Заснемането на сватбени и семейни празници винаги е било и си остава, мое основно занимание. Но през годините съм изпълнил и стотици корпоративни ангажименти. Истината е, че много обичам да изпълнявам фирмени поръчки, защото се разнообразявам от основните си занимания. Снимал съм годишни партита, представяне на продукти, продуктова фотография за сайтове и онлайн магазини, тиймбилдинги, семинари, интериори, храни, хотели, ресторанти, хора, животни, багери, камиони и какво ли още не! Фото, видео или дрон, мога да предложа пълен пакет от услуги за печатни материали, онлайн медии и социални мрежи! Мои клиенти са от големи международни компании до квартални магазинчета. Всеки бизнес, независимо от неговия мащаб има нужда от качествено фото и видео представяне и аз мога да предложа качествени услуги на разумни цени. В тази галерия съм публикувал видеа и десетки колажи от успешно изпълнени ангажименти от всякакъв тип. Ако имате въпроси или искате да получите оферта за конкретна услуга, не се колебайте да се свържете с мен по-най-удобния за вас начин!

Видеозаснемане с дрон


Имам удоволствието да ви представя едно видео заснето изцяло с дрон, което реализирах за моите клиенти Okol Lake Park! Видеото е от 07.2022г. и е част от поредица видеа, които правя всеки месец с цел реклама и онагледяване на строителния прогрес.

Повече за самият проект на www.okollakepark.bg

Уводните кадри са от язовир Искър!

Видеозаснемане с дрон


Имам удоволствието да ви представя едно видео заснето изцяло с дрон, което реализирах за моите клиенти Okol Lake Park! Видеото е от 06.2022г. и е част от поредица видеа, които правя всеки месец с цел реклама и онагледяване на строителния прогрес.

Повече за самият проект на www.okollakepark.bg

Уводните кадри са от годишния събор на село Горни Окол!

Видеозаснемане с дрон


Имам удоволствието да ви представя едно видео заснето изцяло с дрон, което реализирах за моите клиенти Okol Lake Park! Видеото е от 10.2022г. и е част от поредица видеа, които правя всеки месец с цел реклама и онагледяване на строителния прогрес.

Повече за самият проект на www.okollakepark.bg

Уводните кадри показват есенната красота на района !